JOBBA MED ALOE VERA-PRODUKTER


Vill du arbeta med aloe vera-produkter från Forever Living? Jag hjälper dig att komma igång! Du väljer själv om du vill jobba heltid, deltid eller mer sällan. Att jobba heltid med aloe vera-produkter betyder att du slipper vanliga 40-timmarsveckor. Väljer du att arbeta fullt ut med Forever får du flexibla och korta jobbdagar med en god inkomst!

Extrajobb

Vill du få lite tillskott i plånboken? Vill du jobba när det passar dig? Då är det återförsäljare av Forever Livings aloe vera-juicer och krämer perfekt för dig! Försäljning sker på visningar, marknader, events med hjälp av låneväskor.

Deltid

Vill du jobba lite mer som återförsäljare kan du bli en ledare inom Forever. Det betyder att du hjälper andra att starta sin verksamhet. När verksamheten blir större finns det stor möjlighet till att kunna ha sin Forever-verksamhet på heltid.

Heltid

Ett heltidsjobb som återförsäljare och ledare inom Forever Living innebär en oberoende inkomst. Här behöver du vara en flitig ledare som ansvarar för ett större team.

Ett heltidsjobb inom Forever har inte en traditionell arbetsvecka på 40 timmar. Som heltidsarbetare är det vanligt att du istället  jobbar mellan 10-12 timmar i veckan. Att arbeta heltid med aloe vera-produkter är något som tilltalar många eftersom de jobbar färre timmar än på ett traditionellt jobb men ändå får en bra månadsinkomst.

Kontakta mig om du är intresserad! 073 93 54 986 eller johanna@finhosmig.se.

Fin-hos-mig-vit

Johanna BouvinJobba med mig