ALOE VERA-DRYCK OCH KRÄMER

För mig har det alltid varit viktigt att arbeta med naturliga skönhetsprodukter som jag vet ger resultat och som jag kan stå för. Därför har jag valt att jobba med aloe vera-produkter från Forever Living Products. 

Aloe vera-dryck

Aloe Vera Nectar

Aloe Berry Nectar har en fruktigare smak än Aloe Vera Gel.

Inre hälsa, yttre skönhet. Det är precis så det är. För att få kroppen att må bra måste vi jobba med helheten, inte bara på ”skalet”.

Idag är det svårt att få i sig rätt mängd vitaminer och mineraler via vår kost. Därför rekommenderar jag en ”hutt” färskpressad aloe vera om dagen, cirka 3-6 centiliter. Viktigt att det inte är aloe vera-juice då den alltid är utspädd med mycket vatten. Fin hos Mig väljer alltid äkta och ekologiskt odlad aloe vera-dryck från Forever Living: Aloe Vera Gel och Aloe Berry Nectar.

Aloe Vera Gel består av hela 96 % ren aloe vera-gel och Aloe Berry Nectar 91 %. Den sistnämnda innehåller även tranbär och äpple, då vissa inte tycker om ren aloe vera-smak. Den kan nämligen upplevas något bitter.

Aloe vera i bitar

Aloe vera för huden

Förutom att kallas läkeplantan benämns aloe vera-växten även som brännplantan då den är känd för sin läkande kraft. Många använder den som en after sun just för att lugna huden och dämpa rodnad. Aloe veran ger din hud mycket fukt och näring.

Produkterna Fin hos Mig har valt att arbeta med passar alla hudtyper. Vi erbjuder två hudvårdsserier, en stor samling kroppsprodukter och en fantastisk makeupserie.

Aloe vera för djur

Vi har även Aloe Veraprodukter för djur. Djuren kan också behöva en daglig dos av Aloe Vera, både i kosten och på huden.  Enda skillnaden är mängden, beroende på djur och vikt.

Testa aloe vera-drycken

Se vad aloe vera kan göra för dig!

Aloe Vera-plantan

Aloe vera har använts i tusentals år för sin goda verkan på vår hälsa. Cleopatra använde Aloe Vera för sin skönhet och Alexander den store till sin sårade soldater.
Aloe vera-gelen som utvinns ur växten innehåller runt:

  • 75 näringsämnen
  • 200 aktiva föreningar, däribland 20 mineraler
  • 18 aminosyror
  • 12 vitaminer

Aloe vera har en positiv påverkan på hud, mage, hår och naglar. Som med allt annat är det individuellt till vilken grad aloe vera lindrar och hjälper. Testa och se vad den gör för dig.

Fin-hos-mig-vit

Johanna BouvinAloe Vera